Klassisk gløgg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Sirup:
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
5 cm Kanelstang kanelstang ca. 5 cm.
8 Stjerneanis, hele
1 spsk. Nelliker, hele
8 Kardemomme, kerner
   
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Madeira 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Brun rom 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Snaps. 40 % vol. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
80 gram Mandelsplitter 1 tsk. vejer gram
1 spsk. vejer gram
1 dl. vejer ca. 45 gram
100 gram Rosiner 1 tsk. vejer 2.5 gram
1 spsk. vejer 7.5 gram
1 dl. rosiner vejer ca. 50 gram
   
Energi:
KJ total 13403 (3191 kcal)
KJ pr. Pers. 2233 (531 kcal)
Vægt ialt 2550 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 525 KJ (125 kcal)
Protein 0.4 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 17.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)