Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Klassisk gløgg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
  Sirup:
270 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
5 cm. Kanel. stang kanelstang ca. 5 cm.
8 Stjerneanis, hele
1 spsk. Nelliker, hele
8 Kardemomme, hele
   
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Madeira 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Brun rom 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Snaps. 40 % vol.. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 11991 (2855 kcal)
KJ pr. Portion 11991 (2855 kcal)
Vægt ialt 2370 gram
Vægt pr. Portion 2370 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 505 KJ (120 kcal)
Protein 0.2 gram
Fedt 0.1 gram
Kulhydrat 15.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)