Orlydej næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Øl. pilsner 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 flaske er 33 cl. eller 3.3 dl.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
   
Energi:
KJ total 2999 (714 kcal)
KJ pr. Portion 2999 (714 kcal)
Vægt ialt 345 gram
Vægt pr. Portion 345 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 869 KJ (207 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 28.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)