Ingefærkager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
0.25 tsk. Hjortetaksalt
150 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 7612 (1812 kcal)
KJ pr. stk. 380 (90 kcal)
Vægt ialt 422 gram
Vægt pr. stk. 21 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1803 KJ (429 kcal)
Protein 5.7 gram
Fedt 26.3 gram
Kulhydrat 43.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)