Luciabrød (Adventsbrød) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær, frisk
0.5 gram Safran tråde
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
  Korender eller rosiner
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Energi:
KJ total 12767 (3039 kcal)
KJ pr. stk. 1276 (303 kcal)
Vægt ialt 1065 gram
Vægt pr. stk. 106 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1198 KJ (285 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 41.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)