Juleflæsk - Frugtflæsk næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
20 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 tsk. Citronsyre
1 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9039 (2152 kcal)
KJ pr. Portion 9039 (2152 kcal)
Vægt ialt 1114 gram
Vægt pr. Portion 1114 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 811 KJ (193 kcal)
Protein 2.7 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 45.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)