Håkonskager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
375 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
  Pynt:
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Energi:
KJ total 15651 (3726 kcal)
KJ pr. Portion 15651 (3726 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Portion 820 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1908 KJ (454 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 26.4 gram
Kulhydrat 50.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)