Hollandaise sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
800 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
8 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
0.5 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
Energi:
KJ total 25617 (6099 kcal)
KJ pr. Pers. 3202 (762 kcal)
Vægt ialt 1040 gram
Vægt pr. Pers. 130 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2463 KJ (586 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 65.3 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)