Chokolademousse 02 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 6894 (1641 kcal)
KJ pr. Pers. 1723 (410 kcal)
Vægt ialt 419 gram
Vægt pr. Pers. 104 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1645 KJ (391 kcal)
Protein 4.1 gram
Fedt 32.1 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)