spaghetti carbonara uden fløde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
30 gram Percorino
30 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10680 (2543 kcal)
KJ pr. Pers. 2670 (635 kcal)
Vægt ialt 815 gram
Vægt pr. Pers. 203 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1310 KJ (312 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 12.6 gram
Kulhydrat 37.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)