Grønsagslasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
600 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
5 dl. Mornaysauce 14% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Mornaysauce kan købes på papkarton med 5 dl.
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Timian, tørret
Oregano, tørret
Basilikum, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
   
Energi:
KJ total 8302 (1976 kcal)
KJ pr. Pers. 2075 (494 kcal)
Vægt ialt 2687 gram
Vægt pr. Pers. 671 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 308 KJ (73 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)