Risalamande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
125 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14498 (3451 kcal)
KJ pr. Pers. 3624 (862 kcal)
Vægt ialt 1722 gram
Vægt pr. Pers. 430 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 841 KJ (200 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 15.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)