Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risalamande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
125 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
125 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
6 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 14701 (3500 kcal)
KJ pr. Pers. 3675 (875 kcal)
Vægt ialt 1734 gram
Vægt pr. Pers. 433 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 847 KJ (201 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 13.7 gram
Kulhydrat 16.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)