Oksekødspiroger næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 1 Pers.
Ingredienser:
  Dej:
10 gram Gær, frisk
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
15 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 spsk. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld
50 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 tsk. Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Paprika
Oregano, tørret
1 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 tsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3295 (784 kcal)
KJ pr. Pers. 3295 (784 kcal)
Vægt ialt 437 gram
Vægt pr. Pers. 437 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 754 KJ (179 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 24.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)