Kold agurkesuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
6 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
0.5 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
0.25 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 1955 (465 kcal)
KJ pr. Pers. 488 (116 kcal)
Vægt ialt 1287 gram
Vægt pr. Pers. 321 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 151 KJ (36 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)