Chili concarne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
250 gram Kidney bønner, tørrede
250 gram Hvide bønner. tørrede
   
750 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Rød chilipeber
   
3 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
300 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
4 spsk. Chili mild, stødt
1 dl. Sød chilisauce
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 Laurbærblade
1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Energi:
KJ total 14285 (3401 kcal)
KJ pr. Pers. 2380 (566 kcal)
Vægt ialt 3424 gram
Vægt pr. Pers. 570 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 417 KJ (99 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 11.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)