Bedstemor Elisabeths honningkage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
1 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
190 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
125 gram Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
0.5 tsk. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Hjortetaksalt
60 gram Sukat, kandiseret Sukat er kandiseret skal af citrusfrugter.

1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 10070 (2397 kcal)
KJ pr. Pers. 1258 (299 kcal)
Vægt ialt 711 gram
Vægt pr. Pers. 88 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1415 KJ (337 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 73.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)