Flødekartofler 09 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
7.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 tsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
   
Energi:
KJ total 15556 (3703 kcal)
KJ pr. Pers. 3889 (925 kcal)
Vægt ialt 1810 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 859 KJ (204 kcal)
Protein 3.0 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 11.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)