Finskbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 100 stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Pynt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
25 gram Perlesukker/Tesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
25 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Energi:
KJ total 12165 (2896 kcal)
KJ pr. stk. 121 (28 kcal)
Vægt ialt 630 gram
Vægt pr. stk. 6 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1930 KJ (459 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 29.1 gram
Kulhydrat 45.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)