Æggekage i Bradepande næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Oregano, frisk
   
  Æggekage
1 tsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
12 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
400 gram Kogte kolde kartofler
200 gram Revet, mozzarellaost 10% Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
  Pynt:
Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9595 (2284 kcal)
KJ pr. Pers. 2398 (571 kcal)
Vægt ialt 2247 gram
Vægt pr. Pers. 561 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 427 KJ (101 kcal)
Protein 8.4 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 5.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)