Krydrede karbonader næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Fars:
600 gram Svinekød, hakket ca. 6% fedt
4 spsk. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
8 skive Ost. fast. 20+. alle typer 1 skive ost vejer ca. 25 gram.
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
  Sauce:
3 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Kørvel, frisk
   
Energi:
KJ total 9139 (2176 kcal)
KJ pr. Pers. 2284 (544 kcal)
Vægt ialt 1862 gram
Vægt pr. Pers. 465 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 490 KJ (116 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 6.1 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)