Specier 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Portion 1 Portion
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
0.5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Kardemomme, stødt
0.5 tsk. Hjortetaksalt
   
Energi:
KJ total 9717 (2313 kcal)
KJ pr. Portion 9717 (2313 kcal)
Vægt ialt 535 gram
Vægt pr. Portion 535 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1816 KJ (432 kcal)
Protein 5.4 gram
Fedt 20.4 gram
Kulhydrat 57.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)