Canapé med tunfisk og æg næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 8 stk.
Ingredienser:
4 skiver Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
   
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
6 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 dåse Tun i vand. konserves 150g. 1 dåse tun i vand vejer ca. 150 g. drænet vægt.
   
  Pynt:
Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
Energi:
KJ total 6194 (1474 kcal)
KJ pr. stk. 774 (184 kcal)
Vægt ialt 565 gram
Vægt pr. stk. 70 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (261 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 16.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)