Karry-koteletter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 spsk. Karry
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
0.25 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 tsk. Ingefær, frisk
1 tsk. Karry
   
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9919 (2361 kcal)
KJ pr. Pers. 2479 (590 kcal)
Vægt ialt 2444 gram
Vægt pr. Pers. 611 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 405 KJ (96 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 6.0 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)