Indbagt mørbrad - svinemørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
600 gram Svinemørbrad, afpudset
   
  Fars:
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 tsk. Paprika
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 12447 (2963 kcal)
KJ pr. Pers. 1555 (370 kcal)
Vægt ialt 1796 gram
Vægt pr. Pers. 224 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 693 KJ (165 kcal)
Protein 13.4 gram
Fedt 8.8 gram
Kulhydrat 8.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)