Græske kødboller i tomatmarinade næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødboller:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
3 skiver Toastbrød, fint 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
1 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
0.5 tsk. Koriander, stødt
0.5 tsk. Basilikum, tørret
20 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tomatmarinade:
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Evt. stærk pebersauce
   
100 gram Blandet salat
   
Energi:
KJ total 6906 (1644 kcal)
KJ pr. Pers. 1726 (411 kcal)
Vægt ialt 1337 gram
Vægt pr. Pers. 334 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 516 KJ (122 kcal)
Protein 9.2 gram
Fedt 7.1 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)