Kartoffelmoussaka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Timian, tørret
Basilikum, tørret
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Laurbærblade
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
   
1200 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
  Sauce:
10 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
70 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
0.5 tsk. Muskat
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 20065 (4777 kcal)
KJ pr. Pers. 5016 (1194 kcal)
Vægt ialt 3983 gram
Vægt pr. Pers. 995 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 503 KJ (119 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 9.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)