Spaghetti alla cabonara næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Bacon hel
   
500 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
4 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Friske krydderurter
   
Energi:
KJ total 17364 (4134 kcal)
KJ pr. Pers. 4341 (1033 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1286 KJ (306 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 16.2 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)