Torsk i hvidvin næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
4 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
  Sauce:
1 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
40 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
   
800 gram Små kartofler pillet vægt
2 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Energi:
KJ total 10569 (2516 kcal)
KJ pr. Pers. 2642 (629 kcal)
Vægt ialt 2377 gram
Vægt pr. Pers. 594 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 444 KJ (105 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 8.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)