Ris à l'amande med kirsebærsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
90 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
7.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 stang Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
400 gram Kirsebær. syltede
   
Energi:
KJ total 16596 (3951 kcal)
KJ pr. Pers. 2766 (658 kcal)
Vægt ialt 1864 gram
Vægt pr. Pers. 310 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 890 KJ (211 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)