Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ris à l'amande med kirsebærsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
90 gram Grødris 1 tsk. 5 gram.
1 spsk. 14 gram.
1 dl. 90 gram.
7.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 stang vanillestang Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
200 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
4 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
400 gram Kirsebær. syltede
   
Energi:
KJ total 16664 (3967 kcal)
KJ pr. Pers. 2777 (661 kcal)
Vægt ialt 1868 gram
Vægt pr. Pers. 311 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 892 KJ (212 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 13.8 gram
Kulhydrat 18.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)