Wienersnitzel næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalveschnitzler ca 1 cm. tykke En kalveschnitzl vejer ca 150 g. Skåret af kalvefileter eller inderlår.
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Kapers 1 spsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
Ansjos. marineret. konserves 1 ansjosfilet vejer ca. 10 gram
Hel peberrod
   
Energi:
KJ total 5397 (1285 kcal)
KJ pr. Pers. 1349 (321 kcal)
Vægt ialt 863 gram
Vægt pr. Pers. 215 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 625 KJ (148 kcal)
Protein 16.7 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)