|
500 |
gram |
Knoldselleri, skrællet vægt500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
|
|
|
Vand Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
|
|
|
Fars:
|
500 |
gram |
Hakket svine og kalvekød 8-12%500 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
|
60 |
gram |
Hvedemel60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
2 |
|
Æg M/L, hele2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
|
2.5 |
dl. |
Sødmælk2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
evt |
Løg, pillet vægt evt Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Peber0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
|
|
Sovs:
|
50 |
gram |
Smør50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
3 |
spsk. |
Hvedemel3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
|
10 |
dl. |
Kogevand10 dl. Kogevand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
evt. |
Bouillonterning evt. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
|
1 |
tsk. |
Salt1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
0.5 |
tsk. |
Peber, hvid0.5 tsk. Peber, hvid
|
|
|
|
1000 |
gram |
Kartofler, skrællet vægt1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
|
|
|
|
KJ total 12034 (2865 kcal)
KJ pr. Pers. 3008 (716 kcal)
Vægt ialt 3536 gram
Vægt pr. Pers. 884 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 340 KJ (81 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 8.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|