Lakselasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

6 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 spsk. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
450 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
500 gram Spinat, frisk nippet for stilke
500 gram Laksefilet uden skind Laksefilet portionsstykker vejer ca. 125 gram.
   
50 gram Parmesanost Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 14654 (3489 kcal)
KJ pr. Pers. 3663 (872 kcal)
Vægt ialt 2186 gram
Vægt pr. Pers. 546 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 670 KJ (159 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 5.0 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)