Fedtfattig boller i karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Fars:
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
1.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
375 gram Kalvekød, hakket ca. 11% fedt
375 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
2.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Sauce:
1.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 Æbler, Madæbler 1 madæble ca. 150 g. skrællet vægt.

Gode madæbler er f.eks. belle de boskoop-æbler og cox-orange
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Karry, stærk
1 tsk. Gurkemeje, stødt
3 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

7 dl. Kogevand fra kødbollerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 15196 (3618 kcal)
KJ pr. Pers. 3799 (904 kcal)
Vægt ialt 3481 gram
Vægt pr. Pers. 870 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 436 KJ (103 kcal)
Protein 6.2 gram
Fedt 3.7 gram
Kulhydrat 11.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)