Paprikagryde med rodfrugt-kartoffelmos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Skinketern, rå
50 gram Bacon i tern
500 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Paprika
2 tsk. Tomatpure 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 400 g. 1 dåse vejer normalt 400 g.
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
evt. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Mos:
600 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
100 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Persillerod En mellemstor persillerod vejer ca 140 gram skrællet vægt
200 gram Pastinak 1 pastinak vejer ca. 150 gram skrællet vægt
1.5 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9675 (2303 kcal)
KJ pr. Pers. 2418 (575 kcal)
Vægt ialt 3268 gram
Vægt pr. Pers. 817 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 296 KJ (70 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 8.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)