Ossobuco næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
   
150 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
200 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 g, Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 Laurbærblade
4 kviste Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 tsk. Rosmarin, tørret
3 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12124 (2886 kcal)
KJ pr. Pers. 3031 (721 kcal)
Vægt ialt 3126 gram
Vægt pr. Pers. 781 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 387 KJ (92 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)