Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ossobuco næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Okseskank (osso buco) Ca. 25% af vægten på osso buco er ben
   
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
0.25 Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 laurbærblade
4 kviste Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Rosmarin, frisk
2 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
1 Citron, saften heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12248 (2916 kcal)
KJ pr. Pers. 3062 (729 kcal)
Vægt ialt 3226 gram
Vægt pr. Pers. 806 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 379 KJ (90 kcal)
Protein 10.5 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)