Kødgryde med karry næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 spsk. Karry
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 dl. Kaffefløde 9% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Ingefær, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 44 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 bdt. Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 5862 (1395 kcal)
KJ pr. Pers. 1465 (348 kcal)
Vægt ialt 1288 gram
Vægt pr. Pers. 322 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 455 KJ (108 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)