Amerikansk farsbrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Hakket svine og kalvekød 8-12%
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.25 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Salvie, frisk
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
100 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
0.5 dl. Skummetmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
125 gram Kalkunbacon i skiver
   
  Sauce:
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
1500 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 15155 (3608 kcal)
KJ pr. Pers. 2525 (601 kcal)
Vægt ialt 3441 gram
Vægt pr. Pers. 573 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 440 KJ (104 kcal)
Protein 7.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 11.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)