Klatkager (risengrød) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 2 Pers.
Ingredienser:
4 dl. Risengrød, kogt kold 1 dl. færdig risengrød vejer ca. 110 gram pr dl.
2 tsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
  Til bagning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 3196 (761 kcal)
KJ pr. Pers. 1598 (380 kcal)
Vægt ialt 551 gram
Vægt pr. Pers. 275 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 579 KJ (138 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 13.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)