Andebryst med cremet urtesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 3 Pers.
Ingredienser:
2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Sauce:
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5916 (1408 kcal)
KJ pr. Pers. 1972 (469 kcal)
Vægt ialt 1204 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (117 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)