|
2 |
|
Andebryst a ca. 300 g2 Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
|
1 |
spsk. |
Smør1 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
|
|
|
|
|
|
Sauce:
|
1 |
|
Gulerødder, skrællet vægt1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
|
0.5 |
|
Løg, pillet vægt0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
|
100 |
gram |
Champignoner, renset vægt100 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
|
2 |
dl. |
Hvidvin, tør2 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
1 |
tsk. |
Tomatpure, koncentreret1 tsk. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
|
1 |
dl. |
Piskefløde1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
|
|
|
Salt Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
|
|
|
Peber Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
|
|
|
|
KJ total 5916 (1408 kcal)
KJ pr. Pers. 1972 (469 kcal)
Vægt ialt 1204 gram
Vægt pr. Pers. 401 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 491 KJ (117 kcal)
Protein 10.6 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 2.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
| |
Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)
|