Jordskoksuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
10 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 kvist Timian, frisk
   
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Pynt:
Kørvel, frisk
   
   
Energi:
KJ total 6437 (1532 kcal)
KJ pr. Pers. 1609 (383 kcal)
Vægt ialt 2525 gram
Vægt pr. Pers. 631 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 254 KJ (60 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)