Mexicansk chili con carne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Chilipasta:
1 spsk. Chili mild, stødt
6 Rød chilipeber
   
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

350 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
   
0.5 tsk. Spidskommen, stødt
2 Laurbærblade
0.5 tsk. Oregano, tørret
0.5 tsk. Merian, tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 ds. Kidneybønner, 240g 1 dåse Røde kidneybønner vejer 400 gram, 240 gram drænet vægt.

Tørrede kidneybønner vejer godt det dobbelte når de er opblødte og kogte.
   
Energi:
KJ total 9368 (2230 kcal)
KJ pr. Pers. 1561 (371 kcal)
Vægt ialt 2190 gram
Vægt pr. Pers. 365 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 427 KJ (101 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)