Borsjtj - Bortsch næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Oksebov uden ben
   
5 Rødbede, rå 1 rødbede vejer ca. 110 gram.
150 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
1 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
0.5 Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
   
lidt Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
70 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
15 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
   
5 Peberkorn, sorte
1 Laurbærblade
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Visk:
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Timian, frisk
Citronmelisse, frisk
   
3 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5379 (1280 kcal)
KJ pr. Pers. 1344 (320 kcal)
Vægt ialt 3515 gram
Vægt pr. Pers. 878 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 153 KJ (36 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 4.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)