Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Gullaschsuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
100 gram Bacon i tern
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 spsk. Paprika
1 tsk. Kommen, stødt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Pynt:
2 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 24745 (5891 kcal)
KJ pr. Pers. 2474 (589 kcal)
Vægt ialt 6808 gram
Vægt pr. Pers. 680 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 363 KJ (86 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 4.8 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)