Beuf en daube à la provence næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
100 gram Bacon, hel
   
  Marinade:
4 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Cognac 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 kviste Timian, tørret
2 Laurbærblade
4 Enebær, hele
1 tsk. Peberkorn, sorte
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
  et lille stykke citronskal
   
Energi:
KJ total 10904 (2596 kcal)
KJ pr. Pers. 2726 (649 kcal)
Vægt ialt 2866 gram
Vægt pr. Pers. 716 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 380 KJ (90 kcal)
Protein 7.0 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 4.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)