Selleribøf næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Knoldselleri, skrællet vægt 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
 
Energi:
KJ total 1146 (272 kcal)
KJ pr. Pers. 286 (68 kcal)
Vægt ialt 570 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 201 KJ (47 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 7.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)