Biscotti med mandler næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 48 Stk.
Ingredienser:
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 tsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
0.5 tsk. Anis stødt
   
Energi:
KJ total 12110 (2883 kcal)
KJ pr. Stk. 252 (60 kcal)
Vægt ialt 794 gram
Vægt pr. Stk. 16 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1525 KJ (363 kcal)
Protein 9.1 gram
Fedt 9.6 gram
Kulhydrat 61.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)