Chicken tikka næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
  Marinade:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 cm. Ingefær, frisk
1 lille Grøn chilipeber
2 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Garam masala
2 spsk. Koriander. frisk
2 spsk. Paprika, rosen
   
  Sauce:
1 spsk. Løg, finthakket 1 tsk. 4 gram 1 spsk. 12 gram 1 dl. 60 gram
2 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. hakket mynte
   
Mangochutney, stærk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 5830 (1388 kcal)
KJ pr. Pers. 1457 (347 kcal)
Vægt ialt 1519 gram
Vægt pr. Pers. 379 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 383 KJ (91 kcal)
Protein 14.1 gram
Fedt 2.3 gram
Kulhydrat 3.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)