Kyllinge-spinatlasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
700 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Allround Krydderi
   
  Tomatsovs:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 tsk. Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
450 gram Helbladet spinat, frost
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12534 (2984 kcal)
KJ pr. Pers. 3133 (746 kcal)
Vægt ialt 1828 gram
Vægt pr. Pers. 457 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 685 KJ (163 kcal)
Protein 12.5 gram
Fedt 9.2 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)