Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flæskesteg tilberedt som vildt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 10 Pers.
Ingredienser:
2500 gram Svinekam med svær. rå
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
  Krydderi- blanding:
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 laurbærblade
0.5 tsk. Muskat, friskrevet
0.5 tsk. Timian, tørret
0.25 tsk. Nelliker, stødt 1 tsk. 2.7 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 54 gram
2 tsk. Peber, sort, knust
   
Energi:
KJ total 33021 (7862 kcal)
KJ pr. Pers. 3302 (786 kcal)
Vægt ialt 3989 gram
Vægt pr. Pers. 398 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 827 KJ (197 kcal)
Protein 12.3 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 1.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)