Stifadho (Græsk oksekødsgryde) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
750 gram Små løg pillet vægt
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Laurbærblade
1 kvist Rosmarin, frisk
10 Peberkorn, sorte
3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 7868 (1873 kcal)
KJ pr. Pers. 1967 (468 kcal)
Vægt ialt 2121 gram
Vægt pr. Pers. 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 370 KJ (88 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 4.0 gram
Kulhydrat 4.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)