Yorkshire pudding næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 dl. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
115 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 7215 (1717 kcal)
KJ pr. Pers. 1803 (429 kcal)
Vægt ialt 685 gram
Vægt pr. Pers. 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1053 KJ (250 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 18.5 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)